Дали можем да хвалим?

Нека публикуваме, напишем, покажем колкото се може повече хубави, положителни неща за България.
Правила на форума
Без лоши думи тук!
  • EPP

Re: Дали можем да хвалим?

Мнениеот Stoyan на Сря Окт 29, 2008 2:07 am

maggye написа:Stoyan:Ami ne e li tochno tova Bulgaria? vsichko ostanalo e okolo nego?
Zdravei,,,
qvno ne e tova za men -BG,,,;),,,ako be6e ,,moje bi 6tqh da si stoq tam,,,,;))))i ponqkoga se 4udq,kak sam jivqla cql jivot tam,,,,,,(ne govrq za krasotata i prirodata,klimata,moreto,Balkana,,,,razbira se)

Значи ли, че като те питат от къде си казваш от ирландия? или говорите ли си в къщи само на Ирландски?
И неможеш да покажеш нищо хубаво за Родината ни? И като те пита някой Ирландец как е България ти почваш да му казваш колко не ти харесва? Нещо хубаво поне? Мъничко хубаво? Няма? За това е тази тема отворена тук да пишем и показваме хубави неща, моля като няма такива за теб да не пише в темата повече.
Виж по-горе правилата на този форум, с червни букви са

Стоян

Успех с Ирландския
Аватар
Stoyan

Re: Дали можем да хвалим?

Мнениеот nickich на Чет Яну 08, 2009 12:44 pm

Stoyan написа:
maggye написа:Stoyan:Ami ne e li tochno tova Bulgaria? vsichko ostanalo e okolo nego?
Zdravei,,,
qvno ne e tova za men -BG,,,;),,,ako be6e ,,moje bi 6tqh da si stoq tam,,,,;))))i ponqkoga se 4udq,kak sam jivqla cql jivot tam,,,,,,(ne govrq za krasotata i prirodata,klimata,moreto,Balkana,,,,razbira se)

Значи ли, че като те питат от къде си казваш от ирландия? или говорите ли си в къщи само на Ирландски?
И неможеш да покажеш нищо хубаво за Родината ни? И като те пита някой Ирландец как е България ти почваш да му казваш колко не ти харесва? Нещо хубаво поне? Мъничко хубаво? Няма? За това е тази тема отворена тук да пишем и показваме хубави неща, моля като няма такива за теб да не пише в темата повече.
Виж по-горе правилата на този форум, с червни букви са

Стоян

Успех с Ирландския

Стояне, казало е момичето и положителни неща! Ти не четеш ли? ;) "(ne govrq za krasotata i prirodata,klimata,moreto,Balkana,,,,razbira se)" :)
Майтапа на страна. Аз откакто съм тук постоянно правя анализ и равносметка на Ирландия и България. Нещата са на кантар постоянно. Не бих казал, че Ирландия е поо-добра от България - може да се спори.
Колкото до България, поне не сме толкова мързеливи. Институциите работят доста по-добре. Имаме си полиция:). Доста положителни неща могат да се напишат съпоставяйки двете страни, но това означава, че трябва да почна да 'плюя' по Ирландия ;).
nickich

• EPP
Предишна

Назад към Интересни, хубави, положителни неща за Родината ни